Dooer iPhone app for iOS 11

Sveriges smidigaste bokföringstjänst blir nu ännu snyggare på din iPhone

Svenskarna är snabba med att uppdatera sina iPhones till den senaste version av iOS, och våra användare är inget undantag. Över hälften av dem kör redan iOS 11 som släpptes för bara tre veckor sedan.

Vår iPhone-app fungerar redan på iOS 11, men nu blir den snart ännu bättre. Vi har precis uppdaterat den visuella designen med målet att göra användarupplevelsen smidigare, mer intuitiv, och mer i linje med Apples designspråk för iOS 11. Den nya versionen är inskickad till Apple och kommer snart finnas tillgänglig (ta i trä).

En liten sneak peek

Förenklad bokföring i fickformat, skulle man kunna säga. Här får du en liten förhandstitt!

Dooer on iOS 11

 

Vill du se lite animeringar av appen i action? Vi har preppat några animerade GIF-filer åt dig. De är en hel drös med megabyte stora, så ha det i åtanke:

Appen fungerar strålande bra på nya iPhone 8 och 8 Plus, och vi kommer givetvis att se till att den beter sig perfekt på iPhone X sen när den kommer. Vi har redan börjat justera designen så den passar den unika formen på skärmen.

“Our work here is never done, sir”

Om du följer oss har du nog märkt att vi hela tiden arbetar med att vidareutveckla Dooer, både bakom kulisserna, på webben, och på mobilen.

Vår mobilapp är en enormt viktig del av vår bokföringstjänst, så vi vill göra den så bra som det över huvud taget är möjligt, både på iPhone och Android. Dooer är ju kombinationen av vår digitala bokföringsbyrå med ett enkelt, självförklarande bokföringsprogram som du alltid har med dig i fickan. Inte så dumt, om vi får säga så själva. 🙂

Det här var bara en uppdatering. Många fler kommer framöver, med många fler nyheter.