Så vi provade Dooer

Vad händer egentligen om man provar en riktigt modern bokföringsbyrå? (Video)

Det behöver bli enklare att driva företag. Vi på Dooer vill att du som företagare ska slippa administration och bokföring så att du kan fokusera på det som är kul, att driva och utveckla ditt företag. Det är vår vision.

Traditionell vs. modern bokföring

Här i videon kan du se några av de framsteg vi gjort hittills för att förenkla din vardag. Om du varit företagare ett tag kommer du nog känna igen dig. 🙂

 

Vi önskar att vi kunde säga att vi kastade ihop den här videon på en eftermiddag men det var lite mer jobb än så. Om du följer oss på Instagram och Facebook så har du nog redan sett lite av arbetet bakom kulisserna.

Vi vill skapa förändring

Det är inte lätt att förändra en hel bransch, men det går. Till exempel, om inte Elon Musk skapat Teslas revolutionerande elbilar hade övriga bilindustrin inte gjort samma enorma framsteg de senaste åren. Tesla ledde vägen och visade vad som var möjligt.

Det kanske låter pretentiöst att jämföra Dooer med Tesla men tanken är densamma, vi hoppas att vårt fokus på att förenkla och modernisera företagandet kommer att inspirera andra och i längden leda till positiva förändringar i hela bokföringsbranschen.

Det är fortfarande mycket kvar att göra, men vi kommer inte att ge oss.

Följ med på vår resa du också. Kanske dags att ta en titt på vår bokföringstjänst?