Ekonomisk översikt från din bokföring

Nyhet: Få bättre koll på ditt företags ekonomi

Vi inleder 2018 med lite snyggt fyrverkeri! Nu lanserar vi en helt ny rapport i Dooer. I vår nya ekonomiska översikt hittar du en visuell sammanfattning av ditt företags finanser med både siffror och grafer så att du lättare kan se hur det går. Värdefulla insikter direkt från din bokföring!

Den nya rapporten är tillgänglig på webben för alla Dooer-kunder med start idag, och i mobilappen inom några dagar.

Ekonomisk översikt baserad på ditt företags bokföring

Den här första versionen av vår ekonomiska översikt innehåller analys av:

  • Inkomster
  • Utgifter
  • Ackumulerat resultat
  • Utgifter per kategori (vart går dina pengar?)

Du väljer själv vilken tidsperiod du vill titta närmare på. Inte så dumt, eller hur? 🙂

Rapporten baseras som sagt på din bokföringsdata, så se till att synka dina transaktioner så att du får med den senaste informationen.

Få mer nytta av din bokföring

För de flesta företagare är bokföringen idag bara ett extra jobb som måste göras och inte ger något mervärde. När du använder Dooer automatiserar vi det mesta åt dig, men vi vill utöver det att du ska få mer nytta av den värdefulla informationen som finns i din bokföring.

Och det här är ingen överdrift. I din bokföring finns grunden till massor av insikter om ditt företags hälsa och vi som digital bokföringsbyrå kan ge dig fantastiska insikter genom att analysera den här informationen åt dig.

Vår mjukvara sköter dessutom analysen automatiskt, så du har den helt utan fördröjning så fort du bokfört något med Dooer.

Det här är bara början

Redan idag ger den här ekonomiska översikten dig en hel del användbar information, men det här är bara en första version.

Vi kommer lägga till massor av förbättringar och ytterligare funktionalitet framöver. Du kommer kunna få — helt utan extra kostnad  — enormt användbara insikter från din bokföringsdata när du använder vår bokföringstjänst.

Du vet hur det är: Kunskap är makt! 🙂