Nyhet: Smidigare fakturering med ny gratistjänst

Vi inleder hösten med feststämning; så fram med ballonger och partyhattar. Förslagsvis gula sådana. Gult är nämligen färgen för vår nya gratis mjukvara. Gratis är gott gult.

För vi är otroligt glada över att äntligen kunna presentera Dooer Fakturering. Det är en kraftfull, smidig och lättanvänd tjänst som vi byggt upp helt från scratch, specifikt för företagare. Här skapar, skickar och hanterar du snabbt dina fakturor. Precis vad du kan förvänta dig av en modern faktureringstjänst. Och helt utan kostnad.

Här får du en liten förhandstitt.

Dooer Fakturering - skapa faktura

Yes, it’s fakturering på ett nytt sätt

Det ska vara enkelt att skicka fakturor och ännu enklare att betala, eller hur. Vår tjänst kräver därför varken förkunskaper eller installation och du får skicka hur många fakturor du vill. Klick, klick, klart! 👍

Den är dessutom gratis, visst sa vi det. Du skapar fakturorna direkt i webbläsaren, allt ligger i molnet så du har tillgång till din fakturering överallt.

Smartare fakturering på nolltid

 • Skapad för dig som företagare
  Du skickar moderna webbfakturor med betalningsmöjligheter som Swish och Bankgiro, eller så kör du den klassiska PDF-via-mail-lösningen. Med automatiska påminnelser följer vi upp obetalda fakturorna åt dig om du vill, så du slipper.
 • Smidigt för din kund att betala
  I Dooer Fakturering skapar du fakturor med WOW-faktor. Webbfakturan är till exempel en unik sida på webben för din faktura. Där ser din kund tydligt vad som ska betalas, vilka betalsätt som är möjliga och kan också välja att betala direkt.
 • Både tryggt och snyggt – i en och samma tjänst
  Automatisk backup sker självklart av din data. För att ingen obehörig ska få tillgång till ditt konto så identifierar du dig med BankID. Dina fakturor är sökbara och sammanställs i statistik och rapporter för att ge dig nyttiga insikter.

Detta är bara en bråkdel av vad du kan göra i Dooer Fakturering, resten finns att läsa på vår hemsida.

Vi utmanar traditionella faktureringssätt

Om du har några minuter över så vill vi också gärna berätta om vissa saker som vi hade på vår agenda när vi byggde Dooer Fakturering:

 • Att bygga den mest moderna fakturalösningen för företagare i Sverige.
 • Att bygga en lösning som fungerar för små företag men även för stora bolag med enorma volymer och större summor.
 • Att bygga den med så mycket automation som möjligt kring administration för att ge dig som användare en riktigt smidig upplevelse.
 • Att säkerhetsställa att du som företagare får betalt så snabbt som möjligt från dina kunder genom att göra det lätt för dem att betala.
 • Att skapa ett fakturasystem där du kan arbeta i vilket bokföringsprogram som helst och inte är inlåst (till skillnad från många andra branschaktörer). Vi strävar efter att ta bort öarna inom bokföring och vill öppna upp och få andra aktörer också göra detta.

Vi som är en modern redovisningsbyrå kommer fortsätta förändra, förbättra och utmana föråldrade sätt och system för att företagare som du ska få en smidigare vardag. We are just getting started. 🙂

Vad roligt att du är med oss!